home 
 
 
 
enfr
 
Home
Over ABIS
Diensten
Cursussen
Resources
Contact
MyABIS
C
Wie is ABIS? ╗ De activiteiten ╗ Het kennisaanbod ╗ De medewerkers ╗ De aanpak ╗ De markt ╗ Core business ╗ z/OS Host Based Technology ╗ Database Consolidation ╗ Reuse & Integration ╗ Klassikale opleidingen ╗ Blended learning ╗ Consulting ╗ Projecten ╗ De know-how ╗ Onderwerpen ╗ Quality of Service ╗ Self-Service ╗ At your Service! ╗ ABIS helpt KBC met de ICT Academy ╗ ABIS en vICTory-be: no-nonsense! ╗ ABIS en KLM: een (h)echt partnership! ╗ ABIS en APG - over certificeeropleidingen!KennisdomeinenDienstenaanbodOpleiding en coachingConsulting en projectenServiceReferentiesMedewerkersPartners 

Wie is ABIS? - Projecten

Projectactiviteiten van ABIS spelen zich af op twee verschillende vlakken: inhoudelijk naar techniek toe, en conceptueel naar de organisatie van opleidingen. Het doel is steeds hetzelfde: een groep medewerkers, van verschillende afdelingen, op een gestructureerde en geco÷rdineerde wijze te laten samenwerken, dit met het oog op de realisatie van specifieke doelen. Op basis van onze kennis van projectmanagement, onze inhoudelijke bagage, en onze didactische - lees motiverende - skills slagen we er steeds opnieuw in bepaalde nieuwe technieken, architecturen, benaderingen in grote organisaties ingang te doen vinden.

En zoals steeds wordt ook aan kennisoverdracht gedacht. Impliciet tijdens een formele presentatie van bijvoorbeeld projectresultaten; of expliciet op basis van naadloos in de projectopbouw ge´ntegreerde cursussen.