home 
 
 
 
enfr
 
Home
Over ABIS
Diensten
Cursussen
Resources
Contact
MyABIS
C
Wie is ABIS? De activiteiten Het kennisaanbod De medewerkers De aanpak De markt Core business z/OS Host Based Technology Database Consolidation Reuse & Integration Klassikale opleidingen Blended learning Consulting Projecten De know-how Onderwerpen Quality of Service Self-Service At your Service! ABIS helpt KBC met de ICT Academy ABIS en vICTory-be: no-nonsense! ABIS en KLM: een (h)echt partnership! ABIS en APG - over certificeeropleidingen!KennisdomeinenDienstenaanbodOpleiding en coachingConsulting en projectenServiceReferentiesMedewerkersPartners 

Wie is ABIS? - De know-how

ABIS medewerkers hebben een diepgaande en actuele kennis van de producten en methodes waarover ze cursussen geven. Deze kennis wordt aangevuld met praktische ervaring, opgedaan bij ABIS zelf of bij de klant. Het is deze ervaring die de basis vormt van de consultingactiviteiten van ABIS.

In de schoot van onze teams wordt alle opgedane kennis verzameld om te komen tot globale werkplannen en -methodes, die dan weer verfijnd worden door de praktijk. Alle resultaten worden continu verwerkt in onze cursussen en worden aangewend tijdens onze consulting- en projectopdrachten.