home 
 
 
 
enfr
 
Home
Over ABIS
Diensten
Cursussen
Resources
Contact
MyABIS
C
Wie is ABIS? » De activiteiten » Het kennisaanbod » De medewerkers » De aanpak » De markt » Core business » z/OS Host Based Technology » Database Consolidation » Reuse & Integration » Klassikale opleidingen » Blended learning » Consulting » Projecten » De know-how » Onderwerpen » Quality of Service » Self-Service » At your Service! » ABIS helpt KBC met de ICT Academy » ABIS en vICTory-be: no-nonsense! » ABIS en KLM: een (h)echt partnership! » ABIS en APG - over certificeeropleidingen!KennisdomeinenDienstenaanbodOpleiding en coachingConsulting en projectenServiceReferentiesMedewerkersPartners 

Wie is ABIS? - ABIS en KLM: een (h)echt partnership!

In de loop der jaren is de relatie tussen KLM en ABIS uitgegroeid tot een echt partnership, waarbij het realiseren van gemeenschappelijke doelstellingen centraal staan; doelstellingen die het louter commerciėle duidelijk overstijgen. Een partnership uiteraard gestoeld op de kwaliteit en de diepgang van ons opleidingsaanbod. Maar ook een gevolg van onze bereidheid steeds opnieuw mee te denken met KLM.

Wat ABIS uniek maakt? Bijvoorbeeld, de aandacht die het heeft voor zowel professionele ICT-ers als niet ICT- ers binnen het vakgebied van de professionele IT! Maar ook haar bereidheid om steeds opnieuw opleidingen naar inhoud, aanpak en planning toe optimaal af te stemmen op de noden van haar klanten.

Het volledige interview vindt u hier terug.