PRINCE2® Foundation (met examenvoucher)

Je wilt projecten kunnen leiden of ondersteunen op een gestructureerde manier en een internationaal erkende certificering halen. PRINCE2® Foundation biedt je dit allemaal.

Met PRINCE2® Foundation beschik je over een methodiek die je helpt om projecten van begin tot eind vorm te geven. In de PRINCE2® Foundation training leer je de principes, processen en thema's die samen de methodiek vormen.

(*) PRINCE2® is a registered Trade Mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS. All rights reserved.

Kalender

Momenteel zijn er voor deze cursus geen publieke sessies gepland. Graag organiseren we een bedrijfssessie voor u of een extra publieke sessie (bij voldoende belangstelling). Geïnteresseerd? Laat het ons weten.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die in projecten werkt of projecten wil leiden.

Je werkt bijvoorbeeld in een rol als:

  • Projectleider
  • PMO
  • Projectmedewerker

De training is een must voor iedereen die het PRINCE2® Foundation examen wil halen.

Voorkennis

Er zijn geen specifieke voorvereisten voor deze training. Enige kennis van of ervaring met het werken in projecten is wel noodzakelijk.

Inhoud

Onze trainers zijn volledig gecertifieerd en hebben een ruime hoeveelheid praktijkervaring. Je krijgt daardoor inzicht in theorie en praktijk. Natuurlijk bereiden we je ook voor op het PRINCE2® Foundation examen, zodat met vertrouwen het examen kunt gaan doen en je een veelgevraagde certificering voor projectmanagement kunt halen.

Aan het einde van deze training ben je in staat om met PRINCE2 te werken in een praktijksituatie. Daarnaast ben je voorbereid om, na voldoende zelfstudie (minimaal 20 uur), het PRINCE2 Foundation examen succesvol af te leggen.

Verloop van de cursus

Bij deze training is een voucher voor het officiële, internationaal erkende examen, en één herexamen inbegrepen.

De kosten van de examenvoucher zijn opgenomen in de prijs van de training. Kort na aanvang van de training ontvang je per mail een voucher waarmee je je examen kunt reserveren. Houd rekening met het feit dat je minimaal 5 werkdagen vooraf je examen moet plannen.

Examen Informatie

  • Duur examen: 60 min
  • % extra tijd indien niet in moedertaal: 25%
  • Aantal examenvragen: 60
  • Minimaal aantal goed te beantwoorden: 33
  • Examen stijl: Multiple choice
  • Open Boek: Nee

Duur

2 dagen.

Docent

Capgemini


SESSIE-INFO EN INSCHRIJVEN